Skip to main content

Overzicht BSL Totaal, BSL Academies en BSL Tijdschriften

bsl fysiotherapeut totaal

02-07-2015 | Product

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.


DocsOnline

02-07-2015 | Product

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

bsl psychologie totaal

28-07-2015 | Product

BSL Psychologie Totaal

.

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

home_tandartstotaal_afbeelding

28-07-2015 | Product

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


BSL Podotherapeut Totaal

30-07-2015 | Product

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Academy algemeen

21-07-2015 | Product

BSL Academy

Online toegang tot leermiddelen

Met de BSL Academy hebben studenten en docenten online toegang tot de actuele collectie leermiddelen van Bohn Stafleu van Loghum met theorie, video en toetsen.

BSL BijZijnxl

02-07-2015 | Product

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Overzicht tijdschriften

29-07-2015 | Product

BSL Tijdschriften

Met de online tijdschriftencollecties van Bohn Stafleu van Loghum voorziet u uw instelling van actuele vakinformatie en een waardevol archief. De meer dan 25 tijdschriften bieden noodzakelijke, betrouwbare en actuele informatie voor uw personeel en studenten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied
en meld u aan voor de gratis BSL e-mailnieuwsbrief.

Abonneren op de nieuwsbrief